x
x
Er du sikker på, du ønsker at tømme indkøbskurven?
Din nuværende varekurv vil blive tømt, hvis du vælger at gå videre med disse varer
HISTORIE
Kyocera er et multinationelt selskab med produktion verden over. Selskabet har siden starten stræbet efter at løse problemer med hjælp af den aller nyest teknik og gør stadig sådan idag. Kyoceras logo repræsenterer initialet “K” for Kyocera med en cirkel af et “C” som står for ceramics (keramik). Kyocera hed til at starte med Kyoto Ceramic og blev grundlagt i år 1959 i Japan og selskabet specialiserede sig i keramik. Japan anses for at ligge forrest når det kommer til knive og leverer de skarpeste knive. Kyocera er et eksempel på at japanske knive leverer kvalitetsknive med en god skarphed. Kyocera blev introduceret i oktober 1982 da selskabet byttede navn fra “Kyoto Ceramic” til “Kyocera”.
PLEJERÅD
For at knivene skal holde så længe som muligt bør du bruge et træskærebræt eller plastskærebræt. Knivene bør ikke bruges på hårde overflader såsom sten, glas, porcelæn eller marmor. Kyoceras knive bør vaskes i hånden og ikke opvaskemaskine. Du skal prøve at undvige at de keramiske knive bliver bøjet, som de kan gøre når du foreksempel skal udskære eller skære ben ud af kød, da keramik ikke er et fleksibelt materiale. Noget som er meget vigtigt for at kniven bibeholder deres kvalitet er at have en god opbevaring til dine knive. Knivene skal helst opbevares separat fra andre redskaber som kan støde til knivene. Kyocera har et flot opbevaringstræ i bambustræ som vi kan anbefales. En knivblok til skuffer er også et godt opbevaringsalternativ til dine knive.
MATERIALE
En keramisk kniv passer perfekt til dig som vil have en skarp kniv som beholder sin skarphed uden at du behøver at vedligeholde den. Kyoceras knive har blade lavet i zirkoniumoxid hvilket gør at deres blade holder sig meget længere end stål. Bladet kan heller aldrig ruste, sætte smag på maden eller skifte farve. Knivene er lette og beholder sin skarphed længere end andre knive. En kyocerakniv har en utrolig lang holdbarhed og er af høj kvalitet. Kyocera bruger unikke metoder hvor de skaber omkrystalliserede ædelstene som består af samme emner som ved naturlige metoder. De har udviklet køkkenværktøj af slidstærk keramik for at knivene skal have en lang livslængde.
MANDOLIN
Noget som er blevet meget populært i køkkener verden over er mandoliner. Med en mandolin kan du nemt strimle og rive kartofler eller grøntsager. Kyocera har flere forskellige mandoliner som er lavet i deres karakteristiske keramik. Mandolinernes keramiske blad holder ligesom deres knive skarpheden længe og mandolinerne har fået topkarakter fra både hobbykokke og professionelle kokke!