Kai Shun Nagare skrællekniv har et blad fremstillet af fleksibelt VG-2 stål og hårdt VG10-stål samt et håndtag fremstillet af Pakkatræ. Den japanske skrællekniv tilhører Shun Nagare-serien og er perfekt til at skrælle og skære små grøntsager eller frugt.
VedligeholdelseAnvend et skærebræt af plast eller træ. Undgå at skære på glasskærebrætter, stegepander eller tallerkener. Undgå at skære i ben eller dybfrosne ingredienser, da det kan skade knivsæggen.
Slib gerne æggen efter hver anvendelse. Ikke egnet til opvaskemaskine, det kan skade både kniven og maskinen. Opvask i hånden lige efter brug, og tør knivbladet forsigtigt af med en blød klud. Vent ikke med at afvaske kniven, da syrerester fra maden kan ødelægge bladet. Lad ikke kniven ligge fremme, da den kan begynde at ruste. Opbevar kniven i en knivblok eller på en magnetliste.